Vintips till Midsommar

Då var det dags för midsommarfirande i Sverige! Oavsett vad ni ska göra så önskar jag er en skön, solig, varm (?!) helg, med massa god mat och dryck!

Här kommer några vintips:

Alkoholfria Periquita Rosé, som är en väldigt god måltidsdryck som är lite pärlande, med smak av jordgubbar, röda vinbär och melon. Ett bra alternativ för den som inte vill dricka alkohol i helgen, och slippa dricka läsk. Nr 1931, 49 kr på Systembolaget.

744505

Lite rött till det grillade köttet, Lat 42 av druvan tempranillo från Rioja, Spanien. Smak av solmogna röda bär, choklad, kaffe och dill.  Nr 12679, 99 kr på Systembolaget.

338837

Och så lite bubbel! Från vinmakarna Frida Gårdö och Ben Morris kommer Gardo & Morris Sauvignon Sparkling Blanc från Nya Zeeland. Ett friskt bubbel med smak av passionsfrukt, krusbär och svartvinbärsblad. Och bubbel passar ju faktiskt till allt ;-) Nr 7708, 99 kr.

708548

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>